Vi vill skapa attraktiv och hållbara handel där alla är vinnare

När butiker har svårt att överleva har vi tittat på vad som krävs för att driva hållbar handel. Utifrån det har vi skapat en affärsmodell som drivs via ett digitalt ekosystem - Impulso Plug In. Allt för att skapa lönsamma, roliga och hållbara samarbeten mellan både leverantörer, återförsäljare och slutkunder.

Sunset in a City
 

Vi tar ansvar för miljön och hjälper våra kunder att göra det också

För oss är det självklart att ta ansvar för vår framtid. Därför är det en viktig del i allt vi skapar.

Cashier

Vi bidrar till att fler kan driva hållbar handel

Med hjälp av vårt  ekosystem bidrar vi till att fler och fler kan driva och leva på handel. Effekten skapas genom att affärsmodellen minimera den ekonomiska risken för både leverantörer och återförsäljare.

Leather Workshop

Ett hållbarhetsverktyg för optimal produktion

Vi vår transparensen mellan återförsäljare och leverantören kan leverantörer, med kunskap från marknadens efterfrågan, optimera produktionen och minska överproduktion.

örebro.jpeg

Hållbara stadskärnor

Hållbar handel har en stark påverkan på våra stadskärnor. Att ha närhet till lokala handels- och mötesplatser är en grundförutsättning för attraktiva stadskärnor.

 

Vi gillar värdefulla samarbeten

Tänk att vi skapat det första digitala ekosystemet för handeln. Vi är övertygad över att det är just det som krävs för att skapa både hållbara samarbeten mellan leverantörer och återförsäljare, men också mellan återförsäljare och slutkund. I vårt ekosystem är alla vinnare både på ekonomiska plan, men även miljömässigt. Vårt arbete för handel stöttas av våra viktiga partner.

nrgize_cmyk.png

NRGIZE stötta de mest lovande proptech-bolagen i Norden.

INkubera.jpg

Inkubera hjälper regionens innovativa tillväxtbolag att växa ännu snabbare. De väljer ut de företag som har högst potential.

almi_logo_svart_rgb.webp

Almi är en av de aktör som möter och bedömer flest företag i Sverige. Almi investerar i framtida tillväxt!

Vinnova.png

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Deras uppdrag är att stärka Sveriges innovationsförmåga och bidra till hållbar tillväxt. De gör de genom att stötta företag som kan bidra till att Sverige ska vara en innovativ kraft i en hållbar värld.

 
Ordning och reda för allas trygghet

Här hittar du senaste uppdateringen av våra policy och tjänsteavtal

Vill du också plugga in ekosystemet?

Som leverantör och återförsäljare i ekosystemet skapas helt nya möjligheter att öka försäljningen. Hör av dig till ossså berättar vi mer.

Thanks for submitting!